PKK'dan Reyhanlı ve Kilis'e roketli saldırıda 9 yaralı

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesi ile Kilis kent merkezine yönelik 3 ayrı roketli saldırı yapıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2018 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PKK'dan Reyhanlı ve Kilis'e roketli saldırıda 9 yaralı

Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, terör örgütü PYD/PKK'nın Kilis'e yönelik 3 ayrı roketli saldırıda bulunduğunu, biri ağır 3 kişinin yaralandığını söyledi.

Tekinarslan, beraberindekilerle PYD/PKK'lı teröristlerin roketli saldırıda bulunduğu şehir merkezindeki Ali Metin Dirimtekin Caddesi'ne geldi.

Yola isabet eden ve çukur oluşturan roketle ilgili olay yeri inceleme çalışmalarını takip eden Tekinarslan, daha sonra caddedeki esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu sırada birkaç esnafın, "Sayın Valim Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin." diye seslendiği Tekinarslan, "Sağolun, Allah sizleri de daim etsin." yanıtını verdi.

Tekinarslan, gazetecilerin sorusu üzerine "3 ayrı roketli saldırı oldu, biri ağır 3 kişi yaralandı." dedi.

Bu arada, sınır hattında konuşlu topçu birlikleri, Afrin'deki terör hedeflerini ateş altına aldı.

Suriye'nin Afrin bölgesini işgal eden terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırılarda 6 kişi yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden PYD/PKK'lı teröristlerce atılan roketler, Bayır Mahallesi'nde bir ev, Adabucak Mahallesi'nde de pazar yerinin yakınındaki yol ve bir iş yerinin duvarına isabet etti.

Bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Saldırılarda yaralanan 6 kişi hastanelere kaldırıldı.

Güvenlik güçleri, roketlerin düştüğü yerlerde incelemelerini sürdürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber