Konya'ya beşinci üniversite geliyor
Bölgesel Kalkınma ve Üniversiteler Çalıştayında yaptığı konuşmada YÖK Başkanı Saraç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın geçen hafta, Konya'da teknik alanda faaliyet gösterecek yeni bir devlet üniversitesinin kurulması için çalışma hususunda talimatları oldu. Buna yönelik de bir çalışma başlattık." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Şubat 2018 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Konya Ovası Projesi Bölge Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) üniversitelerinin, bulundukları bölgenin gelişimi için sağlayacakları katkıları istişare etmek amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesinde gerçekleştirilen "Bölgesel Kalkınma ve Üniversiteler Çalıştayı"na katıldı
UNİKOP Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada YÖK Başkanı Saraç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın geçen hafta, Konya'da teknik alanda faaliyet gösterecek yeni bir devlet üniversitesinin kurulması için çalışma hususunda talimatları oldu. Buna yönelik de bir çalışma başlattık." ifadelerini kullandı.