İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bin gelir uzmanı, bin de denetim elemanı alınacak

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ " Maliye Bakanlığımıza bin gelir uzmanı, bin de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme koyulması hususunda yetki verildi. Bu çerçevede de ayrı bir düzenleme yapılacaktır." dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2018 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Maliye Bakanlığımıza bin gelir uzmanı, bin de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme koyulması hususunda yetki verildi. Bu çerçevede de ayrı bir düzenleme yapılacaktır." dedi.

Bozdağ, Çankaya Köşkü'nde, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Bozdağ, Vatandaşımızın lehine önemli değişiklikler getiriliyor. Ayrıca kat karşılığı inşaat yapan işletmelerin KDV matrahı da düşürülüyor. Bunlar, bu olumlu iyileştirmelerden sadece bazılarıdır. Tasarının içinde pek çok konuda vatandaşımıza müjde sayılacak önemli iyileştirmeler yapıldığını ifade etmek isterim. Ayrıca Maliye Bakanlığımıza bin gelir uzmanı, bin de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme koyulması hususunda yetki verildi. Bu çerçevede de ayrı bir düzenleme yapılacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber