Akit yazarı, Şamil Tayyar'ı çok sert eleştirdi

Akit yazarı Mehtap Yılmaz, hem kendisini hem de Rektör eşi Ali Gür'ü hedef alan Şamil Tayyar'la ilgili ağır ifadeler içeren bir yazı kaleme aldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Şubat 2018 01:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Akit yazarı, Şamil Tayyar'ı çok sert eleştirdi

Akit yazarı Mehtap Yılmaz, hem kendisini hem de Rektör eşi Ali Gür'ü hedef alan Şamil Tayyar'la ilgili ağır ifadeler içeren bir yazı kaleme aldı.

Akit yazarı Mehtap Yılmaz, bugün de köşesinden Şamil Tayyar'a yönelik çok ağır ifadeler kullandı. Ali Gür'e soruşturma açıldığını doğrulayan Mehtap Yılmaz, Tayyar için, "28 Şubat ağzıyla dindarlara çemkiren Şamil, FETÖ belgeleriyle yazılmış 10 tane Ergenekon kitabı olan Şamil, vatan haini Savcı Zekeriya Öz'e 'kahraman' diyen Şamil, milletin ölmüş anasına 'o....' diye küfredecek kadar çukura inen Şamil, Ergenekon kumpasçısı Şamil, Ergenekon tetikçiliği yaptı" gibi ifadeler kullandı.

Mehtap Yılmaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Şimdi Helin Avşar'la kelepçe takmaca oynadığın o fotoğrafa bak ve söyle! Sence ben bu Şamil'den mi korkacağım ha?

'Refahyol Tutanakları' diye kitap yazıp, 28 Şubat ağzıyla dindarlara çemkiren Şamil'den...

DSP milletvekili olabilmek için adındaki 'Şeyh' kısmını kestiren Şamil'den...

Sırtında FETÖ belgeleriyle yazılmış 10 tane Ergenekon kitabı olan Şamil'den...

Vatan haini Savcı Zekeriya Öz'e 'kahraman' diyen Şamil'den...

Milletin ölmüş anasına 'o....' diye küfredecek kadar çukura inen Şamil'den...

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanı için, 'Görevden alın... Ümit Dündar'ı Genelkurmay Başkanı yapın!' diye emirler yağdıran Şamil'den...

....

Baksanıza 'Şimdi pazartesine kadar süre veriyorum. Harekete geçilmezse, Gaziantep'teki Yargı-İstihbarat çetesini açıklayacağım' der demez, savcılar nasıl da harekete geçti!

Yazık yahu...

...

...

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı görevden aldırtamadın.

Allem ettin kallem ettin ama, MİT müsteşarı Hakan Fidan da yerli yerinde!

Süleyman Soylu ile şişirdiğin iddian da fos çıktı.

Bin kere rüsva oldun ama yine de arlanmadın...

Ha baktın olmuyor! Bu sefer de kendi çöplüğünde racon kesmeye kalktın!

....

Reis'in atadığı GAÜN rektörü Ali Gür'e selam eden herkesin gırtlağına çökerek, 'Bu o... çocuğuyla iş yapan her kurumu dağıtırım uleeyyyn' diye tehditler savurdun.

Gaziantep Rektörüne açtığı önceki soruşturmada 'bir şey çıkmadı, adam temiz abi" diyen savcıyı HSYK'ya şikayet edip 'terör savcılığından' aldırttın...

'Şimdi pazartesine kadar süre veriyorum. Harekete geçilmezse, Gaziantep'teki Yargı-İstihbarat çetesini açıklayacağım' diyerek tıpkı Ergenekon kumpasında tetikçilik yaptığın günlerdeki gibi ortaya skandal bir iddia attın!

Ardından muradına erdin... Soruşturma açtırdın...

Sonra da "Nasılsa soruşturma açtırdım. Artık benim için bu konu kapanmıştır" deyip iddiaların üstünü kapattın.

...

Ama yok öyle yağma! "Şimdi pazartesine kadar süre veriyorum. Harekete geçilmezse, Gaziantep'teki Yargı-İstihbarat çetesini açıklayacağım" diye üfürdüğün iddianı kamuoyuna açıklamak zo-run-da-sın! Kaçarın yok! İki elim yakanda!

Yoksa o kurumlara, bu üfürükten iftiralarından ötürü seni sorguya çekmeleri lazım! Aksi halde bunu millete anlatamayız! Ne var ki? Gerekirse bu soruşturmaya da kayyum atansın!

Bu milletin yedi düvele karşı bağımsızlık mücadelesi verdiği böylesi bir bıçak sırtı süreçte, öyle her aklına estikçe bu dava uğruna iman kuvvetiyle, şerefiyle mücadele eden insanlara tezek atamazsın! Devletin kurumları üzerinde kuşku uyandıramazsın! Bizi milli mücadelemizden alıkoyamazsın!

Burası muz cumhuriyeti değil Şamil Efendi! Çıkacaksın kamuoyunun karşısına, iddianı kanıtlayacaksın.

Hem sana 'telefon numaramı ve e-mail adresimi değiştirdiğimi, böcek araması yaptırdığımı ispatlamazsan şerefsizsin' demedim mi sahi?"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber