Yıldırım'a 'Başbakan Bizi Afrin'e Götür' sloganları

AK Parti Muğla İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Yıldırım, salondakilerin "Başbakan bizi Afrin'e götür" sloganlarına "Çıkışta hazır olun gidiyoruz" sözleriyle karşılık verdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Şubat 2018 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldırım'a 'Başbakan Bizi Afrin'e Götür' sloganları

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak, "Sadece terör hedeflerine odaklı bir harekat yürüttüğümüzü cümle alem biliyor. Orada bölge halkına zulmeden hiçbir terörist kalmayıncaya kadar bu harekat devam edecek" mesajı verdi.

"ÇIKIŞTA HAZIR OLUN GİDİYORUZ"

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında "Başbakan bizi Afrin'e götür" sloganlarına karşılık olarak da "Çıkışta hazır olun gidiyoruz" şeklinde karşılık verdi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Hamdolsun ki Türk ekonomisi 2008'den beri her türlü saldırıya karşı testten geçti, dayanıklılığı bir kez daha görüldü. Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Zeytin dalları da burada. Mehmetçikle beraber, Özgür Suriye Ordusu'nun kahraman yiğitleri bölgenin huzuru için destanlar yazıyor. Mehmetçik kahraman askerimiz niye orada? Evet çünkü onlar vatandaşımızın can ve mal güvenliğini koruyor. Onlar hudutlarımızın güvenliği için oradalar, onlar alçak PKK/PYD/YPG/DEAŞ örgütlerini ortadan kaldırmak için oradalar, bölgeye huzur, barış kardeşlik getirmek için oradalar. İstikbalimiz, istiklalimiz için gece gündüz demeden destan yazıyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber