'Tuvalete' diye çıkan Ümmet'i TV'de izleyen Ağar şok oldu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 28 Nisan 2007 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oylamaya katılan iki DYP'li vekil şoke etti. Ağar'ın ?Toplantıya katılmıyoruz' dediği açıklama sırasında yanıbaşında yer alan Ümmet Kandoğan, ?Tuvalete gidiyorum? diye Genel Kurul'a katıldı. Onu çağırayım diyerek çıkan Mehmet Erarslan da oylamaya katıldı

DYP Lideri Mehmet Ağar Meclis'te Genel Kurul oturumu başladığında en büyük şoku yaşadı. Daha birkaç saat önce ?Toplantıya katılmıyoruz? diyen Ağar'ın hemen yanıbaşında yer alan DYP Denizli Milletvekili Ümmet Kandoğan salonda yerini almıştı.

Kandoğan'ın salonda bir de kürsüye çıkıp konuşma yaptığı anı kurmaylarıyla TBMM'deki makam odasında izleyen Ağar, ?Siyasette olur böyle şeyler? dedi. Ancak Ağar'ı şoke eden ikinci vekil yola çıkmıştı bile. DYP Hatay Milletvekili Mehmet Erarslan, Kandoğan'ı televizyonda görünce ?Ben gidip onu çağırayım' dedi. Ancak giden Erarslan da geri dönmedi. Bir süre sonra Erarslan'ın da oy kullanmak üzere sandığa gittiğini gören Mehmet Ağar ikinci kez sarsıldı. Ağar şunları söyledi:

?Ben basın toplantısı yapmadan önce insan, ?ben Genel Kurul salonuna girip oy kullanacağım' der. Buna da kimse itiraz etmez. Ama kimsenin haberi yokken bunu yaparsa, bunun adına ihanet denir.?

KALDI İKİ MEHMET

Kandoğan ise oylama sonrasında ?Ağar'a gireceğinizi söylediniz mi?? sorusunu, ?Evet girmeden önce söyledim? diye yanıtladı. Kandoğan, ?Peki neden basın toplantısında Ağar'ın yanında oturdunuz ve başınızı salladınız?? sorusuna ise, ?Ne diyeceğini bilmiyordum ki? şeklinde yanıtladı. Kandoğan ?Ben DYP'liyim. İstifam söz konusu değil? cevabını verdi. Mehmet Ağar'ın yanında tek Şırnak Milletvekili Mehmet Tatar kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber