Gazeteciler Başbakanlık önünde kamp kurdu

Haber Giriş : 28 Nisan 2007 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı'nın dünkü açıklaması ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Anayasa Mahkemesi'ne götürülmesinin ardından MİT Müsteşarı Emre Taner ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda yaklaşık 15 dakikalık bir toplantı yaptı. Başbakan Erdoğan'ın bakanlarla görüşmesi ise sürüyor.

Sabah saatlerinde Kızılay'ın Olağan Genel Kurulu'na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, buradan Başbakanlık Resmi Konutu'na Devlet Bakanı Beşir Atalay ile birlikte geçti. Ardından Başbakanlık Konutu'na İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ve Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül geldi.

Bu arada dünkü Genelkurmay açıklamasında isim vermeden eleştirilen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de konutta bulunduğu ifade edildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ da konuta gelenler arasında yer alıyor.

Konuta en son olarak Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Emre Taner geldi. Taner, 15 dakikalık görüşmenin ardından konuttan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan'ın bakanlar ve MİT Müsteşarı ile Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve Genelkurmay'ın dün geceki açıklamasını değerlendirmesi bekleniyor.

Bu arada Ankara'da gerginleşen hava nedeniyle basın mensupları da Başbakanlık Konutu'nun önünde adeta kamp kurdu. Çok sayıda canlı yayın aracı da konut önünde bekliyor ve ana haber bültenlerine bağlantı yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber