İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mayına basan güvenlik görevlisi yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2007 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde mayına basan bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde terörle mücadele konusunda verilen bilgilere göre, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin dağlık arazi kesiminde dün saat 17.20'de güvenlik güçlerince yapılan arazi arama taraması esnasında, terör örgütü mensuplarınca tuzaklanarak araziye döşenen mayının patlaması sonucu, bir güvenlik görevlisinin sol ayak bileğinden yaralandığı bildirildi.

Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde dün saat 07.50'de arama yapan güvenlik güçlerince, terör örgütü tarafından kullanılan bir sığınakta da bir adet el bombası ile muhtelif yiyecek ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 14.15'te yapılan arazi aramasında da terör örgütünce kullanılan bir sığınakta, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait bir miktar mühimmatın ele geçirildiği kaydedildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 11.42'de yapılan arazi araması esnasında ise terör örgütü mensuplarınca tuzaklanarak araziye döşenen bir adet patlayıcı madde düzeneğinin bulunarak, imha edildiği belirtildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 09.30'da yapılan arazi aramasında da terör örgütü mensuplarına ait bir adet el bombası ve yaşam malzemelerinin bulunduğu, patlayıcı maddenin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber