Hükümetin gözü piyasada...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2007 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, hükümetin piyasaları ihtiyatlı bir şekilde izlediğini açıkladı.

Bazı televizyon kanallarının yöneticileri ile biraraya gelen Şener, "Ekonomiye içeride ve dışarıda güven" olduğunu söyleyerek, "biz de gelişmeleri ihtiyatlı bir şekilde izliyoruz. Bakan arkadaşlarımıza da bilgi veriyoruz" dedi.

Ekonomiye güvenenlerin kazanacağını söyleyen Şener, erken seçimle ilgili soruları "Partimiz yetkili kurullarında şu ana kadar erken seçimle ilgili bir karar alınmamıştır" diye yanıtladı.

Şener, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında, ekonomik değerlendirmelerin yanı sıra gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Erken seçime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soru üzerine Şener, "işleyen bir süreç var. İşleyen süreci takip etmemiz daha doğru. Seçimle ilgili herhangi bir şey söylemiyorum. Bu konuyla ilgili alınmış bir karar da yok. Bu tarihten sonra gidilecek bir seçim de erken sayılmaz. Çünkü 4 yılı aşan tek hükümet biziz" şeklinde konuştu.

Abdüllatif Şener, Ankara'dan sonra İstanbul'da da yüzbinlerce insanın katıldığı coşkulu Cumhuriyet Mitingileri için 'aynı duyarlılığa hepimiz sahibiz. Taleplerin en son vücut bulacağı yer sandıktır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber