Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2018 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Kaynaşlı kavşakları arasında köprü çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle yolun 11-12. kilometrelerinde iki yönde de (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler taşıt trafiğine kapatıldı. Bu kesimde ulaşım 2'şer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Serbest Geçiş Sistemi montaj çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle 7 Mart'a kadar otoyolun İzmir-Aydın istikametinde bant aktarması yapılarak, ulaşıma Torbalı istikametinde iki yönlü izin veriliyor.

Konya-Karaman yolunun 14. kilometresindeki Kaşınhanı Kavşağı'nda alt geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Doğankent-Torul yolunun 4-36. kilometrelerinde bulunan Günyüzü 2, Günyüzü 1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar nedeniyle 28 Şubat'a kadar 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

Yalova-İzmit yolunun Sanayi Köprülü Kavşağı'ndaki yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber