CHP'li ilçe yöneticisi tacizden tutuklandı

CHP kurultayı için Kuşadası'ndan Ankara'ya giden otobüste 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunarak taciz eden ilçe yöneticisi M.Y tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Şubat 2018 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP'li ilçe yöneticisi tacizden tutuklandı

Dinar Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, gözaltına alınan M.Y, savcılık sorgusunun ardından önceki gece saatlerinde "tutuklanması" talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticisi M.Y.'nin 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanmasına karar verdi. M.Y., duruşmanın ardından cezaevine gönderildi.

Kaçarken YOLDA yakalandı

AKŞAM'ın kamuoyuna duyurduğu skandal olayın zanlısı M.Y, savcılığın "gözaltı" kararından önce Kuşadası'ndan ayrılarak izini kaybettirmişti. Bu gelişme üzerine, M.Y hakkında "yakalama" kararı çıkarılarak, bu karar çevre illerin kolluk güçlerine bildirilmişti. Karayollarında kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, M.Y'yi, Denizli yakınlarında yapılan yol kontrolünde yakalamıştı.

Tutuklama sonrası ihraç

Daha önce CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı'ndaki görevinden uzaklaştırılan M.Y'nin, tutuklama kararının ardından CHP üyeliğinden de ihraç edildi. Skandalı örtbas etmekle suçlanan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi de CHP Genel Merkezi'ne çağrıldı.

CHP Kuşadası Teşkilatı'nı, Ankara'daki kurultaya taşıyan otobüste yaşanan rezalet CHP'li kadınlar Aysel Alp ve Kader Nart tarafından fark edilmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Alp ve Nart, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmeçi'yi de olayı örtbas etmekle suçlamışlardı.

YELDA GÖKDAĞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber