Emekli astsubaylardan Genelkurmay'a: Açıklamayı destekliyor, talimat bekliyoruz

Haber Giriş : 30 Nisan 2007 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD), Genelkurmay Başkanlığı'na bir yazı göndererek, ?Açıklamanızı içtenlikle destekliyor vereceğiniz her görev için talimatlarınızı bekliyoruz" dedi.

TEMAD Yönetim Kurulu'nca, Genelkurmay Başkanlığı'na hitaben kaleme aldığı basın açıklamasında, Türkiye Cumhuriyeti devletinin başta laiklik olmak üzere temel değerlerini aşındırmak için bitmez tükenmez bir çaba içerisinde olan bir kısım çevrelerin bu gayretlerini son dönemde artırdıklarının gözlendiği kaydedildi. Açıklamada, ?27 Nisan 2007 tarihli Genelkurmay Başkanlığı basın açıklamasına ve açıklamanın tümüne TEMAD olarak gönülden katılıyor ve içtenlikle destekliyoruz. TEMAD olarak tüm camiamızın her ferdine vereceğiniz göreve hazır olduğumuzun bilinmesini, et ve tırnak gibi olan bizler camiamızın emeklileri olarak verilecek olan görevler için her an talimatlarınızı bekliyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca, ?Tarihi bilmeyenlere ve Türk milletinin karakterini tanımayanlara, tarihin tekerrürden ibaret olduğunun hatırlatılması ve Türk devletinin varlığının Türk milletinin birliğini görmeyenlere Cumhuriyet ve laikliğe ne kadar bağlı ve hassas olduğumuzun hatırlatılması, varlığımızın sebebi olduğunu vurgulamak siz değerli Genelkurmay Başkanlığımızın açıklaması ile bir defa daha hatırlatılmasından duyduğumuz memnuniyeti şansınızda TSK'ya arz ettiğimizi bildiririz" ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber