İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Doktorun darp edilmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Kozlu ilçesinde bir doktorun darbedilmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2018 17:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Doktorun darp edilmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bir doktorun darbedilmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

Acılık Aile Sağlık Merkezi'nde görevli Doktor Hasan Koca'nın darbedilmesiyle ilgili, emniyet ve jandarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Olayla ilgili jandarma ekiplerinin 5 kişiyi ifadeye çağırdığı, alınan ifadelere göre soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

Ayrıca, iki gün önce bir kafede arkadaşlarıyla oturan Koca'nın söz konusu yerden ayrılmasının ardından kaçırılmasıyla ilgili güvenlik kameralarının incelendiği, şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmeye çalışıldığı bildirildi.

İfadeler ve güvenlik kameralarından yapılan tespit sonucunda, Koca'yı darp olayına karıştığı öne sürülen 2 şüpheli, Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

Şüphelilerin, ifadelerinde suçlamaları kabul ettiği, Hasan Koca'yı iki araçla takip ettiklerini ve alkollü olduklarını ve araçta Koca'yı darbettikten sonra yol kenarına attıklarını söyledikleri öğrenildi.

İfadeler doğrultusunda gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

- Olay

Acılık Aile Sağlık Merkezi'nde görevli Doktor Hasan Koca'dan 22 Şubat'ta haber alamayan yakınları, durumu polis ve jandarmaya bildirmiş, Koca'nın bulunması için harekete geçen ekipler, ilçeye bağlı Örencik köyü yakınlarında yerde yatan bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye gitmişti.

Ekipler, söz konusu kişinin Koca olduğunu tespit etmişti. Sağlık ekiplerince, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Koca'nın başına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlikesinin olduğu belirtilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber