AKP grup toplantısı yarına ertelendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2007 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay bildirisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile hareketlenen Ankara'da tansiyon yüksek. Bir yandan Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karar beklenirken, gözler AK Parti'nin üzerinde.

Bugün AK Parti grup toplantısının yapılması bekleniyordu. Saat 11:00'de gerçekleşmesi planlanan toplantı son anda ertelendi. Grup toplantısı yarına kaldı.

Başbakan Erdoğan'ın toplantıda önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Özellikle Genelkurmay bildirisine ilişkin vereceği yanıt merakla bekleniyor.

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Erdoğan'ın konuşmasında, AK Parti olarak 25 yaş ile ilgili anayasa değişikliğinin yürürlüğe girmesi konusundaki sıkıntıların aşılması halinde erken seçime hazır olduklarını açıklayacağı öğrenildi.

Erdoğan'ın demokrasi vurgusu ve itidal çağrısı yapması da bekleniyor. AK Parti kurmayları, AK Parti'nin grup toplantısının önemli olduğuna vurgu yaparak, "Başbakanın grup konuşmasının satır aralarına dikkat edin" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN DOĞRULADI

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Başbakan Erdoğan ile görüştükten sonra gazetecilere, başbakanın grup toplantısında konuşacağını söyledi. Başbakan Erdoğan da dün akşam partiden ayrılırken gazetecilerin 'Adalet Bakanı önemli açıklamalar yapacağınızı söyledi?' sorusu üzerine, "Aynen öyle. Grup toplantısı var" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber