İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Okul önünde bıçaklı gasp iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Mayıs 2007 15:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ESKİŞEHİR'de, meslek lisesi önünde öğrencilerden para istediği ve bir öğrencinin 2 YTL'si ile cep telefonunu aldığı öne sürülen 14 yaşındaki A.Ü. yakalandı. A.Ü. gözaltına alınırken bir grup yakını ise polislere saldırmak istedi.

İddiaya göre, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Eskişehir Anadolu Teknik Meslek Lisesi önünde, öğrencilerden 16 yaşındaki Mert Arıcı'nın önünü kesen A.Ü. ?Bana haraç vereceksin'' diyerek tehdit etti. Mert Arıcı'dan para alamayan A.Ü. bu kez 17 yaşındaki Ahmet Özkalay adlı öğrencinin önünü kesip bıçakla tehdit ederek, 2 YTL'si ve cep telefonunu aldı. Ahmet Özkalay'ın direnmesi üzerine cep telefonunu geri veren A.Ü. okul önünde beklemeye başladı. 2 öğrencinin durumu okul yetkililerine bildirmeleri üzerine polis çağırıldı.

Okul önüne gelen polisler öğrenci olmadığı bildirilen A.Ü.'yü yakaladı. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan kağıt ve eski eşya toplayarak geçimlerini sağladıkları bildirilen A.Ü.'nün bir grup yakını polisle tartıştı. A.Ü.'nün gözaltına alınmasını engellemek isteyen kalabalık, polislere saldırmak istedi. Olay yerine takviye polislerin gelmesi üzerine 10-15 kişilik kalabalık jandarma bölgesi olan Gazipaşa Mahallesi'ne kaçtı.

Polisler 14 yaşındaki A.Ü.'yü gözaltına alarak Polis Merkezi'ne götürdü. A.Ü., yaşının küçük olması nedeniyle savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber