Hafta sonu yaz geliyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Mayıs 2007 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağanak yağışlarla yeni haftayı karşılayan Türkiye, hafta sonu yaz güneşiyle tanışıyor. Hava sıcaklığı İstanbul'da 25, Ankara'da 26, İzmir'de 32, Antalya'da 29, Adana'da 33 dereceyi görecek.

Hafta sonu en yüksek sıcaklıklar İstanbul'da 25, Ankara'da 26, İzmir'de 32, Trabzon'da 20, Erzurum'da 16, Adana'da 33, Diyarbakır'da 28, Antalya'da 29 derece olacak.

Yarın Marmara ve Karadeniz'de görülecek sağanak yağışlar, perşembe ve cuma Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da sürecek. Cumartesi ve pazar ise tüm bölgeler yaz mevsimine merhaba diyor, güneş açıyor. Pazar günü Trakya'da sağanak yağış geçişi görülebilir...

Antalya'da erken yaz

AKDENİZ sahilleri erken yazı yaşıyor. BUGÜN Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının 19 dereceye ulaştığı Antalya'da turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Yakıcı güneşte şezlonga uzanıp bronzlaşan turistler, zaman zaman da kendilerini Akdeniz'in sularına bıraktı. Plajları dolduran tatilciler, henüz sezon başında yakıcı sıcaklar karşısında ?Antalya kavrulmaya erken başladı, sanki temmuz ayı gibi'' dedi.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklıklarının artacağını ve güney sahillerinde erken yaz yaşanacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber