Mustafa Tuna'nın da böyle projeleri var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bugün bir gazeteye verdiği demeçte İstanbul'la ilgili projelerini açıkladı. Herkes Ankara Büyükşehir Belediyesinin benzer projeleri olup olmadığını merak ediyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 05 Mart 2018 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mustafa Tuna'nın da böyle projeleri var mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bugün bir gazeteye verdiği demeçte İstanbul'la ilgili projelerini açıkladı. Örneğin şuan aynı anda 275 km'lik metro hattı inşaatının devam ettiğini, 2023'te ise 1100 km. metro hedefine ulaşacaklarını belirtti.

Ayrıca, başkan Uysal, 69 otoparkın inşaatı sürdüğünü bunun 27 bin yeni otopark kapasitesi demek olduğunu ve hedeflerinin 1 milyon araçlık otopark olduğunu vurguladı.

Ancak, Mustafa Tuna tarafından, Ankara'yla ilgili olarak bugüne kadar dikkate değer bir proje açıklanamadı. Gerçi Başkan Mevlüt Uysal göreve geldiğinde "kasa boş" dedi ama kasanın boşluğu ufkun olmaması anlamına gelmemeli.

Örneğin aşağıdaki görüntü Ankara'nın merkezi semtlerinden biri olan Pamuklar'dan, Temsil caddesinden çekildi. 24 katlı binalara izin verilen semtte ne kaldırım var, ne aydınlatma direği ne de yukarıda gelen çamurlu suyun dolabileceği logarlar... TOKİ'nin 7 bloklu bir yapı kurduğu caddede, bugüne kadar kaldırım dahi yapılmamış... Cadde boyunca biriken çamurlar her yağmur yağdığında belediyeye bildiriliyor ve belediye ancak 1 hafta sonra çamurları temizleyebiliyor.

Belediye başkanı Mustafa Tuna'nın "kasa boş" olduğu yeni proje açıklayamadığı Ankara'da, en azından bir köy izlenimi veren bu türden görüntüleri ortadan kaldırması gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber