İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

9 kitap yazan ilkokul mezunu çiftçi web tasarımına başladı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, bugüne kadar 9 kitap yazan 58 yaşındaki ilkokul mezunu Hatice Peköz, şimdi de internet sitesi tasarımı ve yöneticiliği yapıyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2018 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9 kitap yazan ilkokul mezunu çiftçi web tasarımına başladı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bugüne kadar 9 kitap yazan, çok sayıda şiiri bulunan 58 yaşındaki ilkokul mezunu çiftçi Hatice Peköz, web sitesi tasarımı ve yöneticiliği yapmaya başladı.

Peköz, yaptığı açıklamada, edebiyata uzun yıllardır ilgi duyduğunu, yazmayı çok sevdiğini söyledi.

Bugüne kadar 9 kitap ve sayısız şiir ile denemesinin yayımlandığını aktaran Peköz, 2008'de danasını satıp aldığı bilgisayar sayesinde daha rahat yazılar yazdığını ifade etti.

Peköz, sürekli kendisini geliştirmeye ve yeni beceriler kazanmaya çalıştığını anlatarak, internet kafede çalışan oğlunun yanına gidip gelirken de internet sitesi tasarımı ve yöneticiliğine merak saldığını dile getirdi.

"İki sanat ve edebiyat sitesinin de sayfa yönetimini yapıyorum"

Şablonlar sayesinde tasarım yapıp, site yönetmeye başladığını kaydeden Peköz, "Evde çocuklarımın da yardımıyla site yapıyoruz. Şu anda iki sanat ve edebiyat sitesinin de sayfa yönetimini yapıyorum. Kitap yazmak çok güzel ama site yapmak da çok güzel." dedi.

Peköz ayrıca, geçmişte senaryo çalışmaları da yaptığını, en kısa sürede bir kısa film çekmeyi de istediğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber