Cizre'den duyguladıran İstiklal Marşı klibi

Cizre denince terör, savaş bölgesi ve sokağa çıkma yasakları aklımıza gelirdi! Bundan sadece iki yıl önceye kadar. Şimdi yeşil park projeleri, içme suyu projeleri, yolların tadilatı, şehirleşme yolunda ilerleyen ülkemizin il olmaya en büyük adayı farklı bir Cizre var karşımızda

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mart 2018 18:21, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Cizre'den duyguladıran İstiklal Marşı klibi

Cizre denince terör, savaş bölgesi ve sokağa çıkma yasakları aklımıza gelirdi! Bundan sadece iki yıl önceye kadar. Şimdi yeşil park projeleri, içme suyu projeleri, yolların tadilatı, şehirleşme yolunda ilerleyen ülkemizin il olmaya en büyük adayı farklı bir Cizre var karşımızda.

İşte vatandaşıyla, amiriyle, memuruyla, öğretmeniyle, öğrencisiyle, kaymakam ve belediye başkanıyla bütünleşmiş bir Cizre.İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Proje Koordinatörü Ahmet Zeybekoğlu'nun hazırlayıp yönettiği, "Korkma Cizre!" adlı projede İstiklal Marşımız Cizre'nin cazibe merkezlerinde mısra mısra seslendiriliyor. Kimler mi var? Vatandaşı, esnafı, öğrencisi, öğretmeni, doktoru, askeri, polisi ve en önemlisi projeye büyük destek veren İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik ARICAN yer alıyor. İyi seyirler.

Yönetmen : Ahmet Zeybekoğlu
Kurgu : Akif ÖZEK - Beyar Özdemir
Sanat Yönetmeni-Seslendirme: Mustafa UYAR

https://www.youtube.com/watch?v=dCuVfX1yEBA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber