Menenjite ağrı kesici ilâç verdiler! Eve gönderilen genç, 3 saat sonra öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2007 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Menenjite ağrı kesici ilâç verdiler! Hastaneden eve gönderilen genç, 3 saat sonra öldü

Konya'da rahatsızlanınca önce sağlık ocağında, ardından da hastanede muayene edilen ve evine gönderilen Tuncay Türk (17), üç saat sonra öldü.

Karatay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde oturan Tuncay Türk, gözünde şişlik, iltihaplanma ve baş ağrısı şikâyetleri üzerine yakınları tarafından sağlık ocağına götürüldü. Doktorun göz damlası verdiği Türk, evine döndü. Ancak dün saat 02.00 sıralarına baş ağrısı artan Türk, bu kez Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların ilaç yazıp yeniden evine gönderdiği Türk, saat 05.00 sıralarında yatağında ölü bulundu. Belediye işçisi baba Yaşar Türk, "Acildeki doktor da bir merhem ve ağrı kesici yazmış, 'götürün' demiş. Geri geldiler. Geldiğinde titriyordu. Dişleri kapamıştı. Ağzını zor açtım ve rahatladı" dedi. Yaşananların ilgisizlikten kaynaklandığını savunan Yaşar Türk, "Doktorlar, ilk otopsi sonucuna baktıktan sonra menenjit olduğunu söylediler. Adli Tıp'tan gelecek rapora göre hareket edeceğiz" diye konuştu.

Numune Hastanesi Başhekimi Rıza Sarıbabıçcı, henüz kendilerine resmi bir şikâyet gelmediğini belirterek, "Doktorumuz farenjit teşhisi koymuş. Gerekli ilaçları yazıp yapması gerekenleri anlattıktan sonra evine göndermiş. Hasta yürüyerek gelmiş, yine yürüyerek ayrılmış" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber