Ankara Valisi, Polis şehitliğini ziyaret etti

Şehitleri Anma Günü'nde Vali Topaca, Polis Şehitliği'ni Ziyaret Etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mart 2018 21:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Valisi, Polis şehitliğini ziyaret etti

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca, Gülveren Asri Mezarlığı'nda bulunan Polis Şehitliği'ni ziyaret ederek anma törenine katıldı.

Törene ayrıca 4. Kolordu ve Ankara Garnizon Komutanı Korg. Ali Sivri, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar, Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Şehit ailelerinin de katıldığı törende Vali Topaca, şehitler için Kur'an tilavetinin ardından edilen dualara iştirak etti.

Törende Polis Şehitlik Defteri'ni imzalayan Vali Topaca, şu ifadelere yer verdi:

"Aziz şehitlerimiz,

Devletimizin bekası toplumumuzun huzuru için canı pahasına görev yaparak şehadet şerbeti içen siz şehitlerimize en derin minnet duygularımızı ve şükranlarımızı sunmak için huzurunuza geldik.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, şanlı bayrağımızı vatan semalarında özgürce dalgalandırmak uğrunda hayatlarınızı feda ettiniz.

Bağımsızlığımızı ve toplumsal huzurumuzu, gönlümüzde yaşayan siz aziz şehitlerimize borçluyuz. Vatan ve millet için yaptığınız fedakarlık, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve emsalsizdir.

Türk Polis Teşkilatının her mensubu, emanetinize sahip çıkarak, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak söz konusu olduğunda, sizler gibi canını vermekten kaçınmayacaktır.

Ruhunuz şad olsun."

Daha sonra Vali Ercan Topaca, beraberindeki heyetle birlikte şehitlerin mezarlarını gezerek karanfil bıraktı ve şehit aileleriyle bir süre sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber