Doçent'ten Sevda Demirel'e şiirli evlenme teklifi!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 04 Mayıs 2007 13:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

MERSİN Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Yrd.Doç. Dr. Kemal Kantarcı, Sevda Demirel için yazdığı şiiri, sahneye çıktığı ?Yaza Merhaba' gecesinde, sanatçıya okudu. Şiiri dinleyen Demirel, ?Bu galiba bir evlilik teklifi'' derken, Yrd.Doç.Dr. Kantarcı bugüne kadar hiç evlenmediğini ve bekar olduğunu söyleyerek, seksi şarkıcının elini öpüp sahneden alkışlar arasında ayrıldı. Demirel, bunun üzerine, ?Neden olmasın ben bekar bir insanım'' diyerek güldü.

Sultaşa Otel'de Mersin Turizm İşletmecileri Derneği'nin (MERTİD) düzenlediği ?Yaza Merhaba' gecesinde Sevda Demirel sahne aldı. Şarkılarıyla programı izleyenleri coşturan Demirel, bir ara 46 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. Kemal Kantarcı'nın oturduğu masaya gitti. Masada bulunan Mersin Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Çalışkan, Sevda Demirel'e Yrd.Doç.Dr. Kantarcı'nın kendisi için bir şiir yazdığını söyledi. Bunun üzerine Demirel, Yrd.Doç.Dr. Kantarcı'yı sahneye çağırarak şiirini okumasını istedi. Sahneye çıkan Yrd.Doç.Dr. Kantarcı'nın heyecanlandığını fark eden Sevda Demirel, bir televizyon programında Hande Ataizi'yi tokatladığını hatırlatarak, ?Hala bu olayın etkisindeyim. Aslında ben insanları seven, sevecen hümanist bir insanım. İnsanların benden korkmasına gerek yok'' diyerek espri yaptı.

EVLİLİK TEKLİFİ Mİ?

Bunun üzerine Yrd.Doç.Dr. Kantarcı, Demirel için yazdığı şiiri okudu. Bu sırada Demirel, ?Bu galiba bir evlilik teklifi herhalde. Şu anda da sahnede benden başka bir bayan olmadığı için üstüme alınıyorum. Bu teklifiniz için teşekkür ederim. Beni mutlu ettiniz. Galiba siz bekarsınız? Hiç evlenmediniz mi? Bu sorular biraz özel oluyor ama, teklifiniz üzerine soruyorum'' diye konuştu. Yrd.Doç.Dr. Kantarcı ise bugüne kadar hiç evlenmediğini ve bekar olduğunu söyleyerek, seksi şarkıcının elini öpüp sahneden alkışlar arasında ayrıldı. Bunun üzerine güzel sanatçı, ?Neden olmasın ben bekar bir insanım'' diyerek güldü.

SEVDA DEMİREL

Sevda, demirden bir el

Tutar insanın kalbini

İster sıkar durdurur hayatını

İster bırakır sürdürür hayatını

İster öldürür

İster güldürür

Öyle zor ama öyle güzel ki

Sevda demirden bir el

Sevda Demirel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber