Alaattin Çakıcı'nın çetesine sabah baskını: 27 gözaltı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Alaattin Çakıcı liderliğindeki suç örgütüne operasyon düzenledi. Sabah saatlerinde 33 kişinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda 27 kişi gözaltına alındı. Peki şu anda hapiste bulunan Alaattin Çakıcı kimdir, Alaattin çakıcı hakkında bilinmesi gereken her şeyi sizler için haberimizde derledik

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2018 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alaattin Çakıcı'nın çetesine sabah baskını: 27 gözaltı

Adreslerde yapılan aramalarda 6 tabanca , 2 pompalı tüfek, 393 mermi ve fişek ile telsiz ele geçirildi. Polis ekipleri gözaltına aldığı 27 kişiyi Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürdü. 6 kişinin yakalanması için operasyonun bazı adreslerde devam ettiği öğrenildi.

Alaattin Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı nereli?

Alaattin Çakıcı (20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur.

Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir operasyonla, modacı Canan Yaka ile sanatçı Selçuk Ural'ın kızı Aslı Ural'la birlikte Fransa'nın Nice kentinde yakalandı. Çakıcı'nın üzerinden Nedim Caner adına düzenlenmiş kırmızı bir pasaport ve 17 bin dolar çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber