Tel Rıfat TSK ve ÖSO'nun kontrolünde iddiası yalanlandı

Askeri kaynaklar Tel Rıfat'ın TSK kontrolüne geçtiği iddialarını yalanladı

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 27 Mart 2018 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 17:27
Tel Rıfat TSK ve ÖSO'nun kontrolünde iddiası yalanlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin kent merkezinin ardından Tel Rıfat bölgesini de kontrol altına aldığı iddiasına ilişkin bir açıklama geldi.

Askeri kaynaklar; Tel Rıfat'ın TSK'nın kontrolüne geçtiği iddialarını yalanladı. Tel Rıfat'ın teröristlerden temizlenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Türk askeri ve Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin'i kontrol altına almasının ardından dikkatler Tel Rıfat bölgesine yoğunlaşmış durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce "Kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alıp bu harekatı amacına ulaştıracağız" demişti.

Bölgeden gelen son haberlerde o bölgenin TSK ve ÖSO'nun kontrolüne geçtiği belirtiliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin kent merkezinin ardından Tel Rıfat bölgesinin de kontrolünü ele aldığı belirtildi.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yerel kaynaklardan gelen bilgiler bu yönde. Minniğ Asleri Üssü'nün de kontrolünün TSK'ya geçtiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, "Kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alıp bu harekatı amacına ulaştıracağız" açıklamasını yapmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber