Kaldırılan Genelkurmay bildirisi tekrar siteye kondu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 07 Mayıs 2007 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanlığı, önceki gün siteden kaldırılan ve 27 Nisan tarihinde yayınlanan ?Son günlerde meydana gelen gelişmeler hakkında? başlıklı metni tekrar internet sitesine koydu.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından tsk.mil.tr'de yapılan yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

?Genelkurmay Başkanlığı web sayfasında yapılan bazı düzenlemelerin basın ve yayın organlarında değişik şekillerde yorumlandığı görülmektedir. Söz konusu düzenlemeler, web sayfasının yeniden yapılandırılması için bir süreden beri yürütülmekte olan bazı teknik çalışmalar olup, başka herhangi bir anlam ve amaç taşımamaktadır.?

Açıklamada, ?Bu düzenlemeler kapsamında yeni bilgiler konması sonucu, web sayfasından kaldırılan bilgilere arşivden ulaşmak mümkün olacaktır? denilerek önceki gün internet sitesiden kaldırılan bilgiler tekrar kondu.

Genelkurmay'ın laiklik vurgusu yapılan 27 Nisan bildirisini tsk.mil.tr adresindeki sayfadan çıkarılması Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt arasında İstanbul'da gerçekleşen görüşmeye bağlanmıştı. Erdoğan ve Büyükanıt, İstanbul'da Başbakan Erdoğan'ın Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde iki saati aşan sürpriz bir görüşme yapmıştı. Görüşme talebinin Başbakan Erdoğan'dan geldiği açıklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber