Ne tip bir annesiniz?

Haber Giriş : 08 Mayıs 2007 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anne Tipleri!

Aslında sahip olduğunuz anne tipini bulabilirsiniz. Annenizin doğal davranışları hakkındaki fikirleriniz onun hareketlerini ve sözlerini adilce yargılamanızı sağlar. Onun doğasını kavramanız her zaman iyidir. Bu onu anlamanızı ve buna göre hareket etmenizi sağlayacaktır. Buradaki anne tipleri annenizle ilişkilerinizi düzenlemenize yardımcı olabilir.

Anneler, şeker gibi tatlı, disiplinli, çabuk kızan, kararlı hatta tutkulu gibi çok farklı özelliklere sahip olabilirler. Ne olursa olsun anneler, katı görünümlerinin altında sevgi dolu kalpleri ve ruhlarıyla çocuklarını sevmeye ve korumaya devam edecek.

Annenizin ihtiyaç duyduğu bir plan yapın ve hediye seçin. Yaptığınız planın onun onaylayacağı türde olmasına özen gösterin. 4 farklı kategoride özellikleri sıralanan anne tiplerinden biri sizin annenizin özelliklerine yakın olabilir. Bu da hediye seçiminde size rehber olacaktır.

Sanatçı Anneler

Sanatçı bir anneye sahip olduğunuz için çok mutlu olmalısınız. Tasasız ve kaygısız bir çocuk olarak içinizden geçeni yapın. Sanatçı bir anne çok disiplinli ve sıkı değildir. Annenizden normal kurallardan sapma yollarını öğrenebilirsiniz. Sanatçı anneler şakacı, cesaretli, maceracı ve bir o kadar da hassastır. Hayatta küçük eğlence ve haz ararlar. Doğal ve farklıdırlar. Bu özgür ruhlu anneler, doğal duygusallık ve atılganlığa sahiptirler. Sanatçı anneyey sahip olmak avantajlıdır ancak bu tüm hatalarınızın affedileceği anlamına da gelmez. Hayata karşı cesaretli olsalar da risklerden de biraz korkabilirler. Madonna sanatçı anneye örnektir. Şimdi annenizi anlayabildiniz mi?

Gardiyan Anneler

Gardiyan anneler en yüksek sorumluluk duygusuna sahiptir. Bu onları sorumlu, bağlı ve zor bir anne yapar. Gardiyan annelerin sonsuz yasaları vardır. Sırrınızı paylaştığınızda ona güvenebilirsiniz, çok güvenilir ve sadıktırlar. Geleneksel düşünceleri vardır ve bu değerlere çok bağlıdırlar. Doğru ve yanlışlar hakkındaki güçlü duyguları onunla iletişim kurmanızı zorlaştırabilir. Aynı zamanda böyle bir anne tarafından yetiştirilmek, mükemmel bir kişi olarak yetişmenizi sağlayacak. Aşırı mükemmeliyetçi kişilinin etkisinde fazla kalmayın sadece mükemmel bir anneye sahip olmanın keyfini yaşayın. Kraliçe Viktorya gardiyan anneye örnektir.

İdealist Anneler

her çocuk idealist bir anneye sahip olmaktan onur duyar. Anne kalbi kuralları ile idealler arasında 3 basit nitelik vardır. Bu üç nitelik idealist anneleri romantik, sezgili ve istekli yapar. Doğal olarak büyütler, yetiştiriler ve zarif kalpli anneler olurlar. Eğer böyle bir anneye sahipseniz, bu bilgiler onunla daha iyi iletişim kurmanızı sağlayacak. İdealist bir anneniz varsa kişisel gelişiminize ve yetişmenize daha fazla önem vermek durumundasınız. İdealist annenizin coşkusunun etrafındakileri sarmasına izin verin. Romantik yapıları yaşamın pratik yollarından ilerlemelerine izin vermez. Audrey Hepburn idealist anneye örnektir.

Mantıklı Anneler

mantıklı anneler hareketlerinde ve düşüncelerinde doğal olarak ne yapacaklarını bilirler. Tamamen acımasızca bağımsız ve öfkeli olabilirler. Onların düşünceleri dünya olaylarıyla sürekli olarak meşguldür. Doğal olarak oldukça kararlıdırlar ve ellerindeki projeye kendilerini adamışlardır. Mantıklı anneler kesinlikle dengel ve aklı başında insanlardır. Margaret Thatcher şahsiyetli, mantıklı annelerin arasında bilinir.MYNET

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber