WhatsApp'taki torpil listesine inceleme

WhatsApp'ta yanlışlıkla atıldığı ileri sürülen atama listesi ortalığı karıştırdı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Nisan 2018 01:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Denizli Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürünün daha sınav yapılmadan, ilçedeki okullara temmuz ayında atanacak okul müdür ve müdür yardımcılarının listesini yanlışlıkla WhatsApp'tan 'okul müdürleri' grubuna gönderdiği ileri sürüldü.

Bazı okul müdür ve müdür yardımcılarının isim ve atamalarının yapılmasının istendiği okulların yer aldığı ileri sürülen liste, kısa sürede yayıldı.

Müracaatları yapılan ve şu an sınav aşamasında olan atama sonuçlarının Temmuz ayında açıklanacak olmasına rağmen, şimdiden bazı isimlerin ve atanacakları okulların yer aldığı liste, 'torpil listesi' olarak nitelendirildi. Uyarılar üzerine müdür, söz konusu listeyi sildi.

Eğitim-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, 'torpil listesi' olarak nitelenen ve kısa sürede yayılan listeye basın açıklaması ile tepki gösterirken, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, iddialarla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın müdür ve müdür yardımcılarıyla ilgili mülakat sınavlarının dün başladığı, sınavların ardından puanların açıklanacağı, daha sonra ise tercih döneminin ardından Temmuz ayında da atamaların yapılacağı öğrenildi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise iddialarla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber