Cezaevinden çıktı önce eşini sonra iki çocuğunu boğdu

4 ay önce fuhuş ve fuhşa aracılık yapmaktan tutuklanan Hayati B. ve eşi Güzel B. geçtiğimiz hafta cezaevinden çıktı. Karı koca arasında çıkan tartışma sonrası Hayati B. önce eşini öldürdü, daha sonra üvey oğulları 6 yaşındaki Erdinç ile 8 yaşındaki Arda'yı katletti. Hayati B. 16 yaşındaki üvey kızını alarak kaçtı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Nisan 2018 06:20, Son Güncelleme : 08 Nisan 2018 06:40
Cezaevinden çıktı önce eşini sonra iki çocuğunu boğdu

Tekirdağ'da bir kişi eşini ve iki üvey çocuğunu boğarak öldürdükten sonra üvey kızını kaçırdı. Korkunç olay, Marmara Ereğlisi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'nde meydana geldi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre 4 ay önce 'fuhuş ve fuhuşa aracılık yapmak' suçundan tutuklanan Hayati B. (47) ile eşi Güzel B., (44) bir hafta önce cezaevinden çıktı. Tartışma sırasında dün Hayati B., sert bir cisimle eşi Güzel B. ile kadının önceki evliliğinden olan oğulları Erdinç (6) ve Arda (8) Edirne'yi yaraladı. Cani koca daha sonra eşini ve iki çocuğu boğarak öldürdü.

Komşuları ihbar etti

Tüyler ürperten olay, komşuların ihbarı üzerine ortaya çıktı. Jandarmanın yaptığı araştırmada Hayati B.'nin eşinin diğer evliliğinden olan kızı M.Y.'yi de (16) zorla alarak İstanbul'a kaçırdığını tespit etti. Güzel B.'nin yakınları, Hayati B.'nin sürekli eşini fuhuşa zorladığını, çocuklarını öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber