Memur Sen: Batman'da Osmangazi vakası yaşanıyor

Memur Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde cinayet işleyen öğretim elemanının yaptığı fitne ve fesadın bir benzerinin Batman'da yaşandığını belirtti.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 10 Nisan 2018 11:20, Son Güncelleme : 10 Nisan 2018 11:23
Memur Sen: Batman'da Osmangazi vakası yaşanıyor

Memur Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Batman Üniversitesindeki FETÖ soruşturmalarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Şube Başkanı Ergin açıklamasında şunları söyledi:

"Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, FETÖ bahanesiyle kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok öğretim üyesini ihraç etmiş (basına verdiği demeçlerle komisyonu yönlendirmiş), uyduruk soruşturmalarla Batman Üniversitesinin huzurunu bozmuş ve ilişkileri gerginleştirmiştir. Rektör Yardımcısı ve Dekan olarak Durmuş, eski rektörün ifadesinden de anlaşılacağı gibi FETÖ'culara stant tahsis eden ve yine FETÖ'cü çetelerin Üniversiteleri ile sözleşme yapan yönetimin birinci derecede faili durumundadır." dedi.

Memur Sen Şube Başkanı ayrıca tıp fakültesi için parmağını oynatmamakla suçladığı Rektör Durmuş'un iki danışmanının eşlerini istihdam etmek için "Endüstriyel Tavukçuluk Programı" bölümü için Senato Kararı aldırarak YÖK'e gönderdiğini ve öğrencisi olmayan bölümün 2 hocasının göreve başlatıldığını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber