Mesut Yılmaz ve Ağar buluştu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Mayıs 2007 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Yılmaz ile DYP Genel Başkanı Ağar görüştü.

DYP ile ANAVATAN partisinin DP çatısı altında birleşmesi için teknik çalışmalar sürdürülürken, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, dün Ankara'da, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'la sürpriz bir görüşme yaptı

Yılmaz, öğleden sonra geldiği Ankara'da, Ağar'ın dışında bazı siyasilerle de temaslarda bulundu. Akşam İstanbul'a dönen Yılmaz, 6 saat kaldığı Ankara'daki Ağar'la görüşmesi gizli tutuldu. Yılmaz, Hürriyet'e, "İyi ve yararlı bir görüşme oldu. Daha önce de kendisiyle görüşüyordum. Görüşlerimi bir kez daha aktarma fırsatı buldum" dedi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz'ın adaylık konusu görüşmede gündeme geldi.

Ağar, bütünleşme sürecinde bazı kişilerin adaylığına çekinceli yaklaşabileceğini ve bu konuda zamana ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Yılmaz, Ağar'dan aldığı izlenimle adaylığını yeniden eğerlendirecek. Yılmaz'ın, adaylığı konusunda DP'de bir gelişme olmazsa, Rize'den bağımsız aday olacağı belirtiliyor. Yılmaz, İstanbul'a uçarken, Ağar ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'yla biraraya geldi. Ağar, Yılmaz'la görüşmesini aktardı. Mumcu'nun ziyareti Ağar'dan öğrendiği ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber