iPhone fiyatları fena düşüyor!

Apple iPhone fiyatlarını aşağı çekiyor, yeni modeller bakın hangi fiyatlarla ve özelliklerle gelecek? İşte Apple'ın son bombası...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Nisan 2018 19:17, Son Güncelleme : 19 Nisan 2018 19:20
iPhone fiyatları fena düşüyor!

6.1 inç'lik LCD ekrana sahip olması beklenen bütçe dostu iPhone'un, 550 dolar seviyesinde satılacağı söyleniyor. Peki ya Türkiye fiyatı ne olacak dersiniz?

Türkiye'de 2.500 TL ila 3.000 TL arasında bir fiyatta satılması beklenen bu modelin çift SIM desteği ile gelmesi bekleniyor.

Ancak bu çift SIM'li iPhone'un 100 dolar daha pahalı olacağın altı çiziliyor.

Gücünü Apple A10 yonga setinden ve 2 GB RAM'den alması beklenen uygun fiyatlı iPhone, 3D Touch ekran teknolojisini barındırabilir.

iPhone X'daki gibi çentikli bir tasarımın kullanılacağını düşündüğümüz bu iPhone modeli, ekran teknolojileri açısından iPhone 6s ile aynı olabilir. shiftdelete'in haberine göre P3 Gamut ve True Tone teknolojileri ucuz iPhone'da yer almayacak.

iOS 11.3 ile birlikte kullandığınız iPhone sessiz sedasız değişti, önemli yenilikler geldi! Ama herkes bu güncellemeyi yükleyemeyecek! Peki hangi iPhone modelleri?Telefonunuza indirmeden önce mutlaka okuyun! İşte milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren yeni güncellemeyle gelen yenilikler...

Bir süre önce ortaya çıkan iPhone batarya skandalının ardından, Apple cihazlarına yeni bir ayar seçeneği getirmeye karar verdi. Artık mobil cihazınızda Ayarlar > Batarya menüsüne girdiğinizde, pilinizin aşınma oranını görebileceksiniz.

Ayrıca cihazın pili iyi durumda değilse, bataryayı değiştirmeniz için uyarı alacaksınız. Bu özellik iPhone 6 ve üstü modellerde geçerli olacak.

Kullanıcılar cihazlarından maksimum performansı alabilmek için güç yönetimi özelliğini istedikleri gibi aktif veya pasif hale getirebilecekler.

Bu özellik Ayarlar > Batarya bölümünde ulaşılabilir olacak. Özellik iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE ve iPhone 7 modellerinde geçerli olacak.

ARKit 1.5 geliştiricilere açılacak. ARKit sayesinde duvar, kapı ve diğer yüzeylere sanal objeler yerleştirilebilecek. Ayrıca harita editörü sayesinde yüzeylerin yapısı çok daha iyi bir şekilde okunabilecek.

Yeni Sağlık Kayıtları özelliği Sağlık uygulaması içine eklenecek. Bu özellik hastaneler, klinikler ve Sağlık uygulamasının kendisinde bulunan kayıtları bir araya getirecek ve organize edecek. Servis şifre korumalı olacak.

4 yeni Animoji karakteri eklenecek. Bu karakterler; aslan, ayı, ejderha ve kafatası...

Müzik klipleri Apple Music'e eklenecek. Kullanıcılar bu klipleri izlerken hiçbir şekilde reklamlar tarafından rahatsız edilmeyecekler.

Business Chat özelliği beta olacak eklenecek. Gelişmiş Mobil Konum özelliği sayesinde kullanıcının konumu kolaylıkla acil servislere gönderilebilecek. Elbette bulunduğunuz bölgenin özelliği desteklemesi gerek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber