'Adil Öksüz'le ilgili adımı da atacağız'

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Nisan 2018 22:16, Son Güncelleme : 21 Nisan 2018 22:39
'Adil Öksüz'le ilgili adımı da atacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV ekranlarında yayınlanan 'Siyasi İşler Özel' programında, erken seçim kararı sonrası ilk kez soruları yanıtladı.

Erdoğan, Altına endeksleyerek iş yaparsak daha kolay olur. İthalat, ihracatta yerli ve milli parayı önemsiyorum. Faizi ne kadar yükseltirseniz enflasyon da yükselecektir. Faizi indirdiğimiz anda enflasyon da düşecektir. Kur-faiz ilişkisini şu anda Batılılar gibi düşünmüyorum. Burada bizim için kur noktasında en ideal olanı şu yerli ve milli para konusudur ki kesinlikle iki kere iki dört, kur baskısını ortadan kaldırır. Faizi de düşürdükçe o da kuru ciddi manada aşağıya çekecektir.

FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecek, taviz vermek mümkün değil. Arkasında ABD var, bu adam 400 dönümlük yerde paşa paşa yaşıyor. Brunson'u istiyorsanız, atılan adımlara bir bakın. Suçluları iadesi anlaşmasıyla bu adamı niye deport etmiyorsun? Yurtdışından 83 FETÖ'cüyü getirdik, bunlar kararlılıkla devam ediyor. 19 ülkeden 83 FETÖ yöneticisini getirdik. İstihbarat doğru çıkarsa Adil Öksüz'le ilgili adımı da atacağız.

Terörün şah damarı çok ciddi darbe yedi ve kanamada. 16 bin 650 terörist etkisiz hale getirildi. Bu mücadeleyi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.

Yunanistan'daki FETÖ'cü askerlerin bize verilmesi lazım. Yunanistan'a ne yapıyorsunuz diye sormak lazım. Suların ısınmasını istemiyoruz, böyle bir gayret içinde değiliz.

(AB Raporu) Yapıcı olmaktan uzak, ilişkileri bozmaya yönelik bir rapor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber