FETÖ'den ele geçenleri polis sattı

Gaziantep'te başta FETÖ olmak üzere 32 soruşturmada ele geçirilen 50 tabanca, 5 uzun namlulu silah, 13 şarjör, 1000'i aşkın fişek ile 30 cep telefonu ve 7 bilgisayarın bir polis tarafından iki yıl boyunca parça parça bürodan çıkarılarak satıldığı anlaşıldı. Soruşturmada bir ifadeye göre, silahların kaybolduğu dönemde kimse sorgulanmadı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Nisan 2018 08:54, Son Güncelleme : 24 Nisan 2018 10:11
FETÖ'den ele geçenleri polis sattı

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki olay, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan S. adlı bir kadına ait iki cep telefonu ve bir bilgisayarın emniyette kaybolması üzerine ortaya çıktı.

Polis memuru H.Y. cihazların kaybolmuş olabileceğini ileri sürerek kadına 5000 TL ödeme yaptı. Kadının şikayeti üzerine H.Y'nin de de içinde bulunduğu şebeke açığa çıkmış oldu. H.Y.'nin Aralık 2016'dan beri başta FETÖ olmak üzere çeşitli operasyonlarda ele geçirilen silah, bilgisayar ve cep telefonlarını şubeden çıkartarak sattığı belirlendi. H.Y.'nin de aralarında olduğu 4 polis tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber