İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Şehit polisin naaşı memleketi Erzurum'a getirildi

Mardin'de, Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş'un katıldığı törende görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi Karaman'ın naaşı memleketi Erzurum'a getirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2018 19:43, Son Güncelleme : 25 Nisan 2018 20:02
Şehit polisin naaşı memleketi Erzurum'a getirildi

Mardin'de çevre güvenliği kapsamında görevli bulunduğu binanın çatısından düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kubilay Karaman'ın cenazesi memleketi Erzurum'a getirildi.

Mardin Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Solo Türk uçağıyla Erzurum Hava Meydan Komutanlığına getirilen Karaman'ın naaşı, meslektaşları tarafından uçaktan alındı.

Şehit Karaman'ın Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, özgeçmişi okundu.

Şehidin annesi Ayten, babası Vedat ile kardeşleri Ahmet, Emre ve Özlem'i şehidin silah arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın dua okumasının ardından Karaman'ın naaşı, cenaze aracına konularak Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Karşılamada, Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, 9. Kolordo Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, siyasi parti temsilcileri askeri erkan ve özel harekat polis memurları da hazır bulundu.

Geçici görevle geçen yıl Erzincan Özel Harekat Müdürlüğünden Mardin'e giden ve bekar olduğu öğrenilen şehit Karaman'ın cenazesi, yarın kentteki Narmanlı Camisi'nde öğlen vakti kılınacak namazın ardından Asri Mezarlıktaki Polis Şehitliği'ne defnedilecek.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli polis memuru Kubilay Karman, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un 12 Nisan'da kentteki temasları kapsamında katıldığı açılış töreninin ardından, çevre güvenliği için bulunduğu binanın çatısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanmış, tedavi gördüğü Mardin Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber