İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yaylalara mobil mescit hizmeti

Yaz mevsiminin etkisini hissettirmesi ve yaylalara geçişle birlikte bölgede artan mescit ihtiyacı, prefabrik ve mobil yapılarla gideriliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2018 21:29, Son Güncelleme : 25 Nisan 2018 21:47
Yaylalara mobil mescit hizmeti

Havaların ısınması ve yazın etkisini hissettirmesiyle yaylalara çıkan vatandaşların ibadethane ihtiyacı, minaresi ve yaklaşık 20 metrekarelik kullanım alanıyla seyyar ve prefabrik mescitlerle gideriliyor.

AA muhabirine prefabrik ve mobil mescitlerle ilgili bilgi veren sektörde faaliyet gösteren firmalardan birinin Satış Müdürü Abdullah Yüceer, yayla turizminin olmazsa olmazları arasında yer alan konteyner veya prefabrik mescitlere ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Seyyar mescitlere yaylalar başta olmak üzere, piknik alanları, sosyal tesisler ve spor, fuar organizasyonlarından da talep olduğunu dile getiren Yüceer, seyyar konteynerin yanı sıra prefabrik yapı modeliyle de farklı büyüklüklerde cami ve mescit üretimi yaptıklarını belirtti.

Mobil ve prefabrik mescitlerin ihtiyaç duyulan mahalleler, köyler, işçi şantiye alanları, okullar, hastaneler, acil yerleşim bölgeleri, sosyal tesisler gibi bir çok alanda kullanılabildiğini belirten Yüceer, yapıların hızla üretilebildiğini ve kısa sürede kurulumunun yapılabildiğini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber