Kalkınma Bakanlığı Müşaviri istifa etti

Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Aydın Polat, 24 Haziran'da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 15:11, Son Güncelleme : 26 Nisan 2018 15:14
Kalkınma Bakanlığı Müşaviri istifa etti

Daha önce Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da danışmanlığını yapan ve bugün görevinden istifa eden Polat'ın, yarın AK Parti Bingöl milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Aydın Polat kimdir?

Bingöl merkez Kuruca köyünde dünyaya gelen Polat, ilk ve orta okulu köyünde, lise eğitimini ise Bingöl Lisesi'nde tamamladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olan Polat, ilk görev yeri olan Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu'na sınıf öğretmeni olarak atandı.

Daha sonra sırasıyla Bingöl 100.Yıl İlköğretim Okulu, Bingöl Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Müdür Yardımcılı ve Bingöl Karaelmas İlköğretim Okulu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Vakfı Bingöl Fen Lisesi, Mersin Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Lisesi'nde görev yaptı.

2007 yılında Bingöl Milletvekili seçilen Cevdet Yılmaz'ın danışmanlığına başladı. 2009 yılında Devlet Bakanı ve 2011 yılında Kalkınma Bakanı olan Cevdet Yılmaz'ın danışmanlığını sürdüren Polat, son olarak Kalkınma Bakanlığı müşavirliği görevini yürütüyordu.

İyi seviyede İngilizce bilen Polat, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber