Ağar haberlerden rahatsız; Yılmaz ve Sarıgül partiye katılmıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2007 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doğru Yol Partisi(DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, bazı isimlerin partilerine katılacağı yönündeki haberlerle ilgili, "Bunlar dedikodu" yanıtını verdi. Ağar, Demokratik Toplum Partisi ile de görüşmediklerini dile getirdi.

Mehmet Ağar, Swissotel'de düzenlenen "Forum İstanbul"a katılarak bir konuşma yaptı. Ağar toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazeteci, "Hikmet Çetin, Mustafa Sarıgül ve Mesut Yılmaz'ın kurulacak yeni partiye katılacağı" yönünde gazetelerde çıkan haberleri hatırlatması üzerine Ağar, "Bunlar tamamen gazete dedikoduları, benim ağzımdan çıkmış herhangi bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti'nin yeni muhtevasıyla, programıyla, projesiyle ve kadrosuyla çalışmalarına başlayacağını belirten Ağar, "Onun için biraz sabırlı olmakta fayda var. Bunlar tamamen gazete dedikoduları. Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir şey yok. Gazeteler de bunları yazarlar, bunlar tabiidir, doğaldır." şeklinde konuştu.

"DTP ile görüştüğünüz haberleri doğru mu?" sorusu üzerine ise Ağar, "Hayır, hiç alakası yok. Söz konusu bile değil" yanıtını verdi. "Cumhurbaşkanını halk seçebilecek mi, inancınız nedir?" sorusunu ise Ağar, "Halkın hakem olduğu her yerde biz varız." şeklinde cevapladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber