Kağıthane Belediyesi Başkan danışmanı istifa etti

Ak Parti Bartın Milletvekili aday adayı olmak üzere Kağıthane Belediyesi Başkan Danışmanı Emin Özkan istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 19:06, Son Güncelleme : 26 Nisan 2018 19:09
Kağıthane Belediyesi Başkan danışmanı istifa etti

Ak Parti Bartın Milletvekili aday adayı olmak üzere Kağıthane Belediyesi Başkan Danışmanı Emin Özkan istifa etti.

Emin Özkan Kimdir?

1967'de Bartın'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bartın'da tamamladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği'ni bitirdi. Sonrasında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. Ayrıca SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı aldı. Marmara Üniversitesi Gayrimenkul Değerleme ve Finansman bölümünde yüksek lisans yapmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu'nda Siyaset Okulu, Siyasi Kampanya Metodları, Belediyelerde Kurumsallaşma ve Stratejik Yönetim sertifika programlarını ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin açmış olduğu Siyaset Akademisi'ni bitirdi.

GAP projesi kapsamında Şanlıurfa'da çalışmalar yaptı. Otoyol projelerinin Kınalı etabında şantiye ve proje çalışmalarında bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanlığı'nda Başkan Danışmanlığı görevinde bulunan Özkan, 1992 itibariyle aynı yerde Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Emlak-İstimlak, Harita ve diğer birimlerde müdürlük dahil olmak üzere her kademede görev yaptı.

Spor kulüplerinde ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yapan Özkan, iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber