TPAO Genel Müdür Yardımcısı istifa etti

TPAO Genel Müdür Yardımcısı Milletvekilliği adaylığı için istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 19:09, Son Güncelleme : 26 Nisan 2018 19:12
TPAO Genel Müdür Yardımcısı istifa etti

TPAO Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sait Kirazlıoğlu Milletvekilliği adaylığı için istifa etti

1973 yılında Gaziantep'de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra Başbakanlık'ta Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü bünyesindeki Bakanlıklar arası Koordinasyon, TBMM ile İlişkiler, Genelgeler Servisleri ve Etik Kurulu Sekretaryasında Başbakanlık Uzmanı olarak görev yaptı.

Başbakanlık Genelgelerinin hazırlanmasında aktif olarak çalıştı. Birçok yönetmelik ve kanun tasarısının hazırlanmasına katkıda bulundu. Çok sayıda eğitim, proje ve organizasyonun planlama ve yürütülmesinde görev aldı.

Eylül 2008 - Nisan 2009 arasında araştırma ve eğitim amaçlı olarak İngiltere'de bulundu. Ağustos 2009- Mayıs 2011 arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde Syracuse Üniversitesinde (Maxwell School) -Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarında Yönetişim ve Liderlik Odaklı- Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programını bitirdi. Ayrıca, Bilkent Üniversitesinde Yöneticiler için İşletme Yönetimi (Executive MBA) yüksek lisans programına katılmıştır.

2012'den bu yana Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmüş olup, Genel Müdürlükte Finans, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Tedarik-Makine İkmal, Destek Hizmetleri-İdari ve Sosyal İşlerden sorumlu olarak görev yapmıştır. Ayrıca, alt şirketleri iken TPIC ve Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı yapmıştır.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul'da düzenlenen 2016 Dünya Enerji Kongresi'nin Organizasyon Komitesinde görev yapmıştır.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber