Ankara'nın Çubuk İlçesi Kaymakamı Çenet istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 20:33, Son Güncelleme : 27 Nisan 2018 09:26
Ankara'nın Çubuk İlçesi Kaymakamı Çenet istifa etti

ANKARA'nın Çubuk İlçesi Kaymakamı İbrahim Çenet, AK Parti'den Osmaniye milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İstifasının ardından basın açıklaması yapan Çenet, "Biz Osmaniye'nin kurucu ailelerindeniz. Osmanlı döneminde hac yollarının güvenliğini sağlamak görevinde, Milli Mücadele yıllarında Çukurova savunmasında düşman işgalinin sona erdirilmesinde hep önemli görevler almış bir ailenin mensubuyum. Aynı zamanda, Osmaniye sivil toplumunda sorumlulukları olan bir aileyiz. Nasip olursa gurbet görevim yerine artık memleket görevinde siyaseten AK Parti kadrolarında sorumluluk almak iradesindeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

Eren Dolay Kimdir?

Memur bir baba ve ev hanımı bir annenin 5 çocuğundan biri olan Eren DOLAY 5 Mart 1984 tarihinde Ankara'nın Akyurt ilçesinde dünyaya geldi; İlk öğrenimine 1990 yılında henüz 6 yaşında iken Akyurt İlkokulunda 2. Sınıf öğrencisi olarak başladı sırası ile Akyurt Orta Okulu ve Akyurt Lisesini derece ile bitirerek orta öğretim hayatını noktaladı. Yüksek öğrenimine Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünde başladı ve 2006 yılında derece ile mezun oldu. Aynı yıl Eylül ayında Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimine başladı 2009 yılında "Emaye Kaplama Endüstrisi Atık sularının Fenton Prosesi ile Arıtımı" konulu tez çalışması ile bitirerek yüksek mühendis unvanını aldı. Çalışma hayatına AB destekli ve TÜBİTAK Onaylı " Tuz Gölünden Daha Kaliteli ve Kullanılabilir Tuz Çıkarımı" isimli projede ile başladı daha sonra Tuz Gölü Kayacık Tuzlasında " Çevre Akredite Laboratuvarı" kurmak için proje yürütücüsü ve tuzla müdür yardımcısı olarak görev yaptı; 2007 yılı temmuz ayında Akyurt Belediyesinde mühendis olarak göreve başladı ve 6495 sayılı kanun ile 2013 yılı temmuz ayında Akyurt Belediyesinde memur olarak çalışma hayatına devam etti, 2011-2014 yılları arasında Gazi Üniversitesinde Misafir Öğretim görevlisi olarak eğitimler verdi. Uzmanlık alanları; çevre kimyası, teknik resim, gürültü kirliliği, ses yalıtımı, atıksu, metal endüstrisi atıksuları, içme suları, tuz gölü havzası, iklim değişikliği, katı atık, hava kirliliği, atıksu arıtımında ileri teknikler, su ve atıksu arıtma ekipmanları, su arıtımında biyoteknik yöntemler, geri dönüşüm ve sıfır atıktır. Tuz Gölü Havzası ve Metal Endüstrisi Atık Suları hakkında bilimsel çalışmaları ve yayınları bulunmaktadır.

Siyasi hayatına 2008 yılında yapılan AK Parti Akyurt İlçe Kongresi Sonrasında AR-GE den sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak başladı ve 2010 yılında yapılan AK Parti Akyurt İlçe Gençlik Kolları Kongresi ile Gençlik Kolları Başkanı olarak devam etti yaklaşık iki yıl başarı ile yürüttüğü görevini memuriyet hayatına başlaması neticesinde devretti, 2011 yılında AK Parti Siyaset Akademisinden mezun oldu,

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı, Bürokrat Ankaralılar Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, Akyurt Belediye Spor Kulübü Genel Kaptanlığı, Türk Kızılay'ı Akyurt Şube Başkan Yardımcılığı, Tema Vakfı, Ankaralılar Derneği vb. sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve üyelik yapmaktadır.

Çalışma hayatını Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve aynı zamanda Akyurt Belediye Personel LTD. ŞTİ. Müdürü olarak devam ettirmiştir, hali hazırda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde 4. Sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürmektedir. Evli, bir kız bir erkek çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber