Ulaştırma Bakanlığı, Haberleşme Genel Müdürü istifa etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Haberleşme Genel Müdürü Ensar KILIÇ istifa etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 21:34, Son Güncelleme : 26 Nisan 2018 22:01
Ulaştırma Bakanlığı, Haberleşme Genel Müdürü istifa etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Ensar Kılıç KİMDİR?

1970 yılında Ardahan, Göle'de doğdu.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünde Lisans eğitimini 1992 yılında tamamladı.

2013-2016 yıllarında THK Üniversitesi'nde İşletme Ana Bilim dalında "İşletme Yüksek Lisansı" ve Fen Bilimleri Enstitüsü'nde "Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisansı" yaptı.

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi ve Kamu Bilişim Yöneticileri Algısı" konulu makalesi 2. Yönetim Bilişim Sistemleri Kongresi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, 8-10 Ekim 2015' de yayınlandı.

İş yaşamına; 1987 yılında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Dış Ticaret biriminde başladı. TÜİK' de Genel Nüfus, Tarım ve Sanayi sayımları başta olmak üzere bir çok araştırmada Kontrolör ve Koordinatörlük görevlerinde bulundu. Aynı kurumda 2000 yılında Şube Müdürlüğü görevine atandı.

2005 yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne (DLH) Bilgi İşlem Müdürü olarak atandı. Bu dönemde e-Devlet kapısı kurulum çalışmalarında yer aldı.

2013 yılında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Haberleşme Genel Müdürlüğü'ne e-Devlet Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı.

Ekim 2016' da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Haberleşme Genel Müdürlüğü görevine atanmış olup halen Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber