AK Parti Malatya İl Başkanı istifa etti

AK Parti'de Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı görevinden istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Nisan 2018 21:44, Son Güncelleme : 26 Nisan 2018 22:10
AK Parti Malatya İl Başkanı istifa etti

Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday olduğunu belirterek, Malatya'nın her seçimde AK Parti'ye destek verdiğini, kentte il başkanlığı yapmanın önemli ve zor olduğunu anlattı.

Kahtalı, şöyle devam etti:

"Teşkilatımızla Malatya'ya hizmet etmek, kente gelecek yatırımları öncelemek ve en iyi yatırımları kazandırmak için her zaman gayret ettik. Partimiz, Malatya'da tüm seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında aslanlar gibi durdu. Allah nasip ederse, 24 Haziran'da yapılacak seçimde de inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı, yeni oluşacak cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bu ülkenin başında lider olarak görmek için Malatya'da hemşehrilerimiz elinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaktır. Partimizin her zaman bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz."

Kahtalı, daha sonra milletvekilliği başvurusunu AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık'a sundu.

Hakan Kahtalı KİMDİR?

1966 yılında Malatya'da doğan Hakan KAHTALI; İlk, Orta ve Lise öğrenimini Malatya' da tamamladı. Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü mezunu olan KAHTALI 1987 - 1992 yılları arasında İstanbul'da, 1992 - 1993 yılları arasında Antalya/Alanya'da Gıda İşletmeciliği,1993-1998 yılları arasında Malatya'da özel bir şirkette satış müdürlüğü yapmıştır. 1994 yılında Malatya'da kendi şirketini kuran KAHTALI, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde hizmet veren ulusal gıda ve temizlik firmalarının distribütörlüğünü yapmaktadır. Hakan KAHTALI, partimizin kuruluşunda AK Parti İl yönetim kurulu üyeliği, 2007-2015 yılları arasında İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 18 Ocak 2015 tarihinde yapılan AK Parti Malatya 5.Olağan İl kongresinde İl Başkanlığına seçilen Hakan KAHTALI;evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber