İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanı istifa etti

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Aslan Yıldız istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Nisan 2018 11:17, Son Güncelleme : 27 Nisan 2018 11:19
Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanı istifa etti

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Aslan Yıldız istifa etti

Vakıflar Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı ve Dağcılık Federasyonu As Başkanı Aslan Yıldız, Vakıflar Genel Müdürlüğünde ki görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı.

1962 yılı Muş doğumlu olan Aslan Yıldız Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. Muş Milli Eğitim kademelerinde çeşitli görevlerde bulunan Yıldız, Eğitim Bir-Sen Muş Şubesinin kuruluşunda görev aldı. Muş'ta uzun yıllar futbol oynayan ve Muşspor'da yöneticilik yapan Aslan Yıldız, 1996-2004 yılları arasında Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Ak Parti'de Muş Milletvekili Danışmanı olarak TBMM'de görev yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluş aşamasında Muş Merkez-İlçe-Belde ve Köy teşkilatlanmalarında aktif olarak rol oynadı. 2004-2014 yılları arasında Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Vakıf Sistem Pazarlama A.Ş. yönetim kurulu üyelikleri görevlerini yürüten Yıldız 2014 yılından itibaren Vakıflar Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti'den Ankara Altındağ ilçesinde aday adayı, 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den Muş Milletvekili aday adayı olan Aslan Yıldız 24 Haziran 2018 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den Muş Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber