İmam, milletvekili adaylığı için istifa etti

İmam olarak görev yapan Zeynel Gül Milletvekilliği için, görevinden istifa etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Nisan 2018 11:46, Son Güncelleme : 27 Nisan 2018 11:53
İmam, milletvekili adaylığı için istifa etti

İmam olarak görev yapan Zeynel Gül Milletvekilliği için, görevinden istifa etti.

06 Aralık 1990 yılında Erzurum'un Aziziye Ovacık Kızılkale köyünde doğdum. Babamın adı Tahir, Annemin adı Nene'dir.

Erzurum İspir Anadolu İmam Hatip Lisesini, Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldum.

Siyasi hayatıma 18 yaşındayken Ak Parti Kocaeli Darıca Nene hatun Gençlik Kolları kurucu üyesi olarak başladım. 2010 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında İmam Hatiplik görevine başlamam sebebiyle siyasi hayatıma ara vermek zorunda kaldım.

Gençlik alanında etkin ve başarılı çalışmalar yapmak amacıyla, Bilge Gençlik Derneği, Bilinçli Gençlik kültür ve Eğitim Derneği'nin kurulmasını sağladım ve Yönetim Kurulu Başkanlığında bulundum. Yine Türkiye Gençlik Vakfında (TÜGVA) Eğitmen olarak görev aldım.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dernekler Dairesi Başkanlığı, Serhat Kalkınma Ajansı, Doğu Anadolu Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı gibi birçok kamu kurum ve kuruluşları ile ortak Sosyal, eğitim ve kültür alanlarında birçok projenin hayata geçmesinde öncülük yaptım.

93 Harbinde, halkın inancını ve moralini yüksek tutmak için şiirler besteleyen Aşık Şenlik'in hayatı ve eserlerinin yer aldığı ''Çıldır'ın Hak Aşığı'' isimli eserimi kendi gayretlerim ile Ar-Ge Çalışmaları yaparak, Tarihimize ve edebiyatımıza ışık tutması amacıyla kaleme aldım.

Proje Döngüsü, Proje İzleme değerlendirme ve raporlama, Avrupa Birliği destek mekanizmaları ve uygulamaları, Hibe ve Mali destek yönetimi, Satın Alma Usulleri, Kayıt Tutma, İhale Dosyalarının Hazırlanması ve İzleme Bilgi Sistemlerinin Kullanılması, Bölgesel Yatırım Olanakları ve Bölgesel Tanıtım-Markalaşma, Teşvik Politikaları ve Teşvik Uygulamaları, alanlarında eğitimlerim bulunmaktadır.

İyi derecede Arapça ve İngilizce bilmekteyim. 2010 yılında Evlenmiş olup, Muhammed Alperen ve Melek Zümra adında iki çocuk babasıyım.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber