Bakan yardımcısı Orhan Erdem istifa etti

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'de vekillik için istifa edenler arasında yer aldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Nisan 2018 12:21, Son Güncelleme : 27 Nisan 2018 12:25
Bakan yardımcısı Orhan Erdem istifa etti

Milletvekili Adayı Olmak İçin İstifa Eden İsimler Belli Olmaya Başladı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem'de vekillik için istifa edenler arasında yer aldı.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimlerde Milletvekili olmak için istifa eden isimler belli olmaya başladı. 27. Dönem Milletvekili seçimlerine katılmak için görevinden istifa eden isimler arasında Belediye başkanlarının yanı sıra SGK Başkanı, TPE Başkan yardımcısı gibi önemli isimler yer alıyor.

27. Dönem Milletvekili seçimlerine aday olmak için görevinden istifa ettiğini açıklayan Belediye başkanları ve kamu kurum başkanları ve yardımcıları yavaş yavaş belli olmaya başladı.İki dönem Konya'dan milletvekilliği yapan Orhan Erdem'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hazırlan' mesajı verdiği ve Milli Eğitim Bakan Yardımcıcı Erdem'inde adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi.

Orhan Erdem Kimdir?

Orhan Erdem, 7 Ekim 1963'te Konya Akşehir'de doğdu. Babasının adı Nuri, annesinin adı Zarife'dir. Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İşletmecilik Yüksek Okulu'nu bitirdi. Turizm ve serbest ticaret işiyle uğraştı. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Üyeliğinde bulundu. 22. Dönem Konya Milletvekili, 23. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amiri oldu. Orta düzeyde İngilizce bilen Erdem, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber