Kırşehir İŞKUR İl Müdürü istifa etti

Kırşehir İŞKUR İl Müdürü istifa etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Nisan 2018 13:59, Son Güncelleme : 27 Nisan 2018 14:03
Kırşehir İŞKUR İl Müdürü istifa etti

Kırşehir İŞKUR İl Müdürü Metin Ülgen KAYA Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etti

AK Parti Kırşehir Milletvekili A. Adayı Metin Ülgen Kaya Kimdir;

1979 yılında Kırşehir'de doğdu,

İlk, Orta ve Lise Eğitimini Kırşehir' de tamamlamıştır.

Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden lisans mezunu olan KAYA, akabinde İşletme Yönetim ve Organizasyon üzerine Yüksek Lisans - Master Programını tamamlayarak, Kamu Personel Rejimi, Devlet Bürokrasisi, Stratejik Yönetim gibi birçok akademik araştırma ve çalışmalara imza atmıştır.
2001 Yılında Ak Partinin kuruluşuyla birlikte ilk üyelerinden olan Metin Ülgen KAYA, Kurucu Gençlik Kolları İl yönetiminde bir nefer olarak çalışmaya başlamış olup, 2003 - 2006 yılları arasında AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanı olarak görev yapmıştır.

2006 - 2009 yılları arası T.C Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü (B.H.İ.M) Müşaviri olarak üst düzey bürokrasi de yerini almış ve birçok kamu kurum ve kuruluşlarında stratejik danışmanlık görevlerini ifa etmiştir.

2010 - 2016 Yılları arası Kırşehir Yüksek Öğrenim Kredi Ve Yurtlar Kurumunda çeşitli kademelerde görev ve yöneticiliklerde bulunmuştur.

2016 yılında Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan KAYA,

"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" kapsamında tüm Özel Sektör, STK ve odalara yönelik, birçok seminer ve Konferans vermiştir.

Ülke genelinde ve yerelde Özel sektör İş Gücü ihtiyaçlarının neler olduğunu belirlemek için, yeni bir İş Gücü Piyasası Analizi nasıl daha iyi olur anlamında Araştırma ve çalışmaları mevcuttur. Bununla alakalı yerelde görüş alış verişinde bulunmak üzere işveren dünyası ile birçok seminer ve toplantılar düzenlemiştir.
Uyuşturucu Madde kullanan gençlere yönelik onları hayata yeniden kazandırabilmek için Mesleki ve işgücüne katılımı sağlanıp rehabilite etmek için birçok projelere imza atarak, bununla alakalı birçok çalışma ve araştırmalara katılmıştır.

Ulusal düzeyde olan İnternet Gazetesinde Sesli Makalede Yazar Ali TURHAN ile birlikte birçok köşe yazılarını kaleme alarak ortak çalışmalara imza atmıştır. Yerel medyada da yine mahlas isimlerle köşe yazarlığı yapmıştır.

Ahilik teşkilatını iş dünyası ile bütünleştirmek için günümüze göre uyarlayarak çalışma ahlakı, iş ve işçi barışı yerli ve milli düşünce safahatında buluşturmak için birçok araştırma çalışmaları mevcuttur.

Sosyal faaliyet anlamında Kırşehir Valiliğinin hazırlamış olduğu Yunus Emre Belgeselinde "Kemal Derviş" rolünde Yunus Emre Felsefesini aşılamak için oyuncu olan KAYA, izleyicilerden tam not almıştır.

Metin Ülgen KAYA, 24 Haziran 2018 de yapılacak olan erken seçimde AK Parti Kırşehir Milletvekili A. Adaylığı için görevinden 26 Nisan 2018 tarihinde ayrılmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber