Ödüllü itfaiyeci Taner Çebi ağır yaralandı

İstanbul İtfaiyesinin Uluslararası ödüllü itfaiyecisi Taner Çebi Sultanahmette çıkan otel yangının ağır yaralandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Nisan 2018 18:51, Son Güncelleme : 28 Nisan 2018 19:55
Ödüllü itfaiyeci Taner Çebi ağır yaralandı

zeytinburnuhaber.org sitesinde yer alan habere göre; Fatih ilçesi Alemdar Mahallesi Ticarethane Sokak'ta bulunan otele ait bodrum katındaki saunada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı. Yangın, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin de katıldığı çalışmayla söndürüldü. Bu arada, yangın sırasında dumandan etkilenen bir kadın, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul itfaiyesinin ödüllü itfaiyecisi Taner Çebi Üç Turisti yangının ortasında çıkarmayı başardı. Son bir kişiyi daha çıkarmak için korkmadan yangına dalan Taner Çebi oksijen tüpünün bitmesi sonucu ani refleksle maskesini çıkardı ve o esnada kendisinde geçerek olduğu yere yığıldı. İtfaiyeci arkadaşları tarafından yangının ortasından çıkarılan Çebi'nin kalbinin durduğu anlaşıldı. Yapılan yoğun müdahale sonrası kalbi, tekrar çalıştırıldı ve en yakın özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen genç kardeşimizi durumu oldukça ciddi. İstanbul itfaiyesi Hastane bahçesine kamp kurdu. Ailesi gece yarısı uçakla İstanbul'da getirildi. Arkadaşları sevenleri Taner'den gelecek güzel bir haber için hastane kapsında beklemeye devam ediyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber