Kutan'ın sağ kolu AK Parti'den aday

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 13 Mayıs 2007 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti'de adaylık başvuruları sürerken, Saadet Partisi Genel Merkez İdare Amiri Ahmet Oğuz ve Basın Müşaviri Ahmet Karademir de ani bir kararla AK Parti'ye başvurdu.

Ahmet Oğuz, önceki gün SP yönetimine SP üyeliğinden ve Genel Merkez'deki görevinden istifasına ilişkin dilekçeyi sundu ve ?AK Parti'den aday adayı olacağım' dedi.

TORUNUNUN ADI TAYYİP

SP camiasında tanınan ve sevilen Ahmet Oğuz'un bu kararı şaşkınlıkla karşılanırken, Oğuz'un ?Tayyip Bey, gençlik kollarından arkadaşım. Onu iyi tanıyorum ve başarılı olduğunu görüyorum' dediği öğrenildi.

Oğuz, torununa Tayyip adını vermişti. Bu arada RP döneminden bu yana Milli Görüş içinde yer alan ve son olarak Saadet Partisi Genel Merkezi Basın Müşavirliği görevini yürüten Ahmet Karademir de AK Parti'den aday adayı oldu. Yaklaşık 4 ay önce SP'deki görevinden ayrılan Karademir, Afyon'dan aday olmak için AK Parti'ye başvurdu.

KAVAKÇI'NIN DAYISI

AYRICA kapatılan Fazilet Partisi'nin eski milletvekillerinde Zeki Ünal da AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı. Ünal, Merve Kavakçı'nın dayısı. Öte yandan DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ın yeğeni Kemal Adan da milletvekili adaylığı için AK Parti'yi tercih eden isimler arasında yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber