BBP'li Çalık: MHP ile birleşebiliriz

Haber Giriş : 13 Mayıs 2007 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çalık, birleşmeye karşı olmadıklarını belirterek, ?MHP ile birleşiriz ama şunları kabul edecekler" dedi ve şartlarını sıraladı.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çalık, MHP ile birleşmeye karşı olmadıklarını belirterek, ?bizim onların koltuğunda gözümüz yok" dedi.

BBP Ankara İl Başkanlığı'nın Balgat'taki yeni binası törenle açıldı. Açılışı yapacağı duyurulan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, bu sabah Yozgat'ta eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun trafik kazası geçirmesi nedeniyle açılışa katılamadığı bildirildi.

Açılışta konuşma yapan Mustafa Çalık, ?MHP ile birleşiriz ama şunları kabul edecekler: Öncelikle, milletin birliği, selameti konusunda ülkücülerden başka akıl hocası olmayacak? dedi. Çalık, MHP ile ittifak yapıp yapmayacakları yönündeki bir soruya ?İttifaka karşı değiliz. Biz, birliği severiz ama siyaseti hizipçi bir bakış açısıyla ele almıyoruz. MHP ile birleşiriz, bilinmeli ki bizim onların koltuğunda gözümüz yok? yanıtını verdi. Çalık, ?MHP ile birleşiriz ama şunları kabul edecekler: Öncelikle milletin birliği, selameti konusunda ülkücülerden başka akıl hocası olmayacak.

Türk milliyetçiliği, kamu organlarında akıl verenlere öğretmenlik edecek? diye konuştu.

Törende konuşma yapan diğer bir isim de geçtiğimiz günlerde BBP'ye katılan eski Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu oldu. Mirzaoğlu, ?Allah bizimle, devlet bizimle. O 14 katlı binada oturanlar yokken biz canımızı, kanımızı veriyorduk. Bir yerde misyon biterse başka yerde başlar. Bir yerde devlet batarsa, yeni devlet kurulur? diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber