Polis amiri değil trafik canavarı! 4 kişi öldü...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Amiri Yakup Çen'in yol açtığı trafik kazasında 4 kişi yaşamını yitirdi. Çen'in 150 promil alkollü olduğu belirlendi

Muğla'da önceki gün 4 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazaya 150 promil alkolle direksiyona geçen Emniyet Amiri Yakup Çen'in (40) neden olduğu ortaya çıktı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Emniyet Amiri olarak görev yapan Çen, otomobiliyle önceki gün 16.00 sıralarında Muğla-Marmaris karayolu Gülağzı mevkiinde hatalı sollama yapınca Rasim Pala'nın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Pala (60), eşi Aysel Pala (55), kızı Gamze Taşkın (30) ve torunu Eftelya Taşkın (6) yaşamını yitirdi, gelini Cally Pala ve oğlu Kazım Pala ile diğer otomobilde bulunan Yakup Çen ve Cumhur Çimen (24) yaralandı. Yaralılar Muğla Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ağır yaralı Çen'in yapılan kan tahlilinde 150 promil alkollü olduğu belirlendi.

Muğla Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, tanıkların ifadesine göre kazaya neden olan otomobili, Yakup Çen'in kullandığının belirlendiğini söyledi. Körpe, "Gereken yasal işlem yapılacak" dedi.

Toprağa verildiler

Çen'in daha önce de Denizli'de alkollü olarak kırmızı ışıkta geçtiği için kendisine ceza yazan Ramazan Çelik ve Mustafa Memiş adlı polis memurlarını dövdüğü öne sürüldü.

Kaza kurbanlarından Gamze Taşkın ve kızı Eftelya Taşkın dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Gamze Taşkın'ın muhasebeci olarak çalıştığı Yücelen Hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından, anne-kızın cenazeleri Kurşunlu Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Muğla Valisi Temel Koçaklar, Belediye Başkanı Osman Gürün ve yakınları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber